MY IKLAN

MY IKLAN

Ahli Tupperware


JADI AHLI KENA JUAL BARANG?

Takde lah...sapa kata?

Saya dulu pun join sebab senang nak pergi beli sendiri dan nak dapat katalog tiap-tiap bulan. Beli tak beli belakang kira. Makin lama makin seronok pulak rasanya, selalu dapat tupperware FREE (jimat duit akak)

Banyak kelebihan menjadi ahli #tupperwarebrands walaupun hanya untuk pakai diri sendiri sahaja, jarang-jarang beli, bila ada yang betul-betul perlu atau berkenan sahaja baru beli.
 1. Mendapat KAD DISKAUN 25% untuk semua produk di bawah Syarikat Tupperware Brands walaupun item tersebut sudah ada promosi atau less. Kad ini boleh digunakan di semua stokis seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
 2. Mendapat KOMISEN untuk pembelian produk NUTRIMETICS (produk kecantikan), TUPPERCLEAN (produk pencucian) dan roduk NATURECARE (produk kesihatan)
 3. Mendapat CASH REBATE untuk pembelian barang-barang tertentu
 4. Membeli barangan Set Level dengan harga yang SANGAT MURAH dimana
  Set Level merupakan set/barang yang boleh dibeli apabila belian mencapai jumlah tertentu sepertimana yang tertera dalam katalog. Harga set level serendah RM 14.90.
 5. Setiap bulan akan ada barangan Belian dengan Belian (PWP) yang dijual dengan harga diskaun lebih daripada 35%.
 6. Sesetengah item ada label NETT pada tepi harga barangan yang ditawarkan dan serendah RM 3.00. Berangan tersebut tidak layak diskaun walaupun kita bergelar ahli.
 7. Keahlian adalah seumur hidup cuma perlu membuat pembelian minima berjumlah RM600 setahun (harga katalog) untuk mengelakkan status keahlian gugur. Sebagai ahli anda hanya perlu bayar RM 450 sahaja. (Hanya RM 37.50 sebulan jikan anda beli barang tiap2 bulan).
Jom Join #MyTupperwareTeam.

Apa lebihnya team kami?
 • KATALOG & LEAFLET TERKINI akan terus dipos ke alamat anda setiap bulan, jadi anda tidak akan terlepas sebarang promosi Tupperware Brands yang sangat berbaloi-baloi secara PERCUMA. Promosi jangkamasa pendek akan dikongsikan dalam Group WhatsApp.
 • Jemputan ke majlis jualan murah & lelongan Tupperware di stokis-stokis seluruh Malaysia
 • Jemputan ke event/ program Tupperware di seluruh Malaysia yang diadakan setiap tahun seperti Party Tupperware, Director Recognition Rally, Tupperware Carnival & Tupperware Jubilee yang mana ada jualan murah dan cabutan bertuah kepada ahli.
 • Dapat HADIAH sekiranya memenuhi cabaran bulanan yang diberikan setiap bulan
 • SERVIS PEMBELIAN dan penghantaran barangan Tupperware yang anda mahukan sekiranya anda ingin kami tolong belikan untuk anda atau tidak sempat/sukar untuk ke centre/stokis
 • Akaun keahlian anda akan dipastikan SENTIASA AKTIF, walaupun anda langsung tidak membuat pembelian dalam masa setahun.
 • Dimasukkan dalam GROUP WhatsApp untuk memudahkan anda mendapat sebarang hebahan atau info terkini mengenai Tupperware dan promosi yang diadakan ataupun untuk sebarang konsultasi mengenai penggunaan barangan Tupperware
 • Setelah anda anda bergelar ahli / consultant, tiba-tiba pintu hati anda terbuka untuk jana pendapatan melalui #tupperwarebrands, kita akan bergerak bersama dan saling membantu antara satu sama lain sehingga berjaya.
 • Selain dapat barangan mengikut PAKEJ yang anda pilih, anda juga akan menerima hadiah misteri dari kami dan pengeposan secara percuma.
DAFTAR SEGERA !!!!!

PM/WHATSAPP : 017-458 8559

No comments: