MY IKLAN

MY IKLAN

Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER


Assalamualaikum....
Entah macam mana tetiba teringin nak join segmen En. Ben hari ini. Tertarik sebab statement di para 4 
"Ini bukan segmen ramaikan Follower atau tinggikan trafik sebaliknya mencari kenalan baru di dunia maya ini.. Sapa tau kan , kita g mana mana  ada je kawan kawan .. kan kan ?" 
Seronokkan kalau ada ramai kenalan dan yang mana kadang2 kenalan tu boleh membuka lebih luas lagi minda dan fikiran kita. Semoga ukhuwah yang terjalin akan mendatangkan kebaikan di dunia dan akhirat. 

Untuk makluman semua pembaca, blog ini adalah merupakan tempat untuk saya berkongsi apa yang rasa boleh dikongsi. Dan yang paling penting melalui blog ini saya dapat belajar memasak yang mana ianya adalah merupakan hobi baru saya.

Terlalu ramai yang menjadi idola saya di sini dan yang pastinya blogger2 masak memasak kerana mereka tidak pernah lokek untuk berkongsi ilmu yang mereka ada. Insyaallah jika berpeluang nanti akan saya senaraikan 1 per 1.


    16 comments:

    sitiezahim said...

    betul kak..seronok jugak berblogging ni sbb dapat ramai kawan di alam maya..:)

    -✿Ayu✿- said...

    salam kenalan! dri segmen abg beng!

    QasehSuci said...

    salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

    Juwita Jamaludin said...

    betul kak.. ita pun sejak berblog pandai sikit buat kuih2.. kalau tak dulu asyik beli je.. hihihihi

    wanie wonek said...

    singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

    http://waniewonek.blogspot.com

    SpidermanHere said...

    Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    Faz Abas said...

    ni nak jemput kak sam singgah blog saya di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. menulis cerita pendek jer...

    -✿Ayu✿- said...

    offer header free cpt2!!http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/10/header-free-untuk-kamoo.html

    cikpjaz said...

    Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

    Kak Sam said...

    Kepada semua terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini. Insyaallah saya akan menyusul nanti

    Miss Ayu Nushka said...

    salam ziarah.dr segmen yg sama
    ayu singgah sambil follow.
    jemput la dtg blog ayu pula^^

    CikHoneyBee said...

    salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    KiMiE said...

    Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

    jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    QmaRidh said...

    salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
    http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    QmaRidh said...

    dah follow.. :)

    Arol Mubin said...

    Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

    # Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html