MY IKLAN

MY IKLAN

Sunday, September 30, 2012

Alif punya kerja...

Assalamualaikum w.b.t
2 minggu ni memang pi opis pada hari sabtu, demi satu perjuangan terpaksa korbankan masa bersama keluarga. Tq so much to my abang kerana sangat2 memahami keadaan ayangnya ini. Seperti biasa alif akan jadi bodyguard mama. Masa mula2 duk kat opis tu ok le, dia buat homework atau baca buku yang dibawa bersama, tapi bila dah bosan mula le tak mahu duduk diam. Sudahnya mama naik angin, kesian kat dia. Bagi menyelamatkan keadaan bagi kamera kat dia untuk buat apa yang patut. Kongsikan hasilnya kat sini, gambar di sekitar opis mama. Untuk makluman tiap2 tahun opis ni dinobatkan sebagai pejabat yang mempunyai lanskap terbaik.

















    12 comments:

    Cikgu Ma said...

    cantiknya deco..kalo la ada rumah sendiri...heheh

    Kak Sam said...

    Cikgu ma...
    Kat opis, ada tukang kebuh yang jaga. kalau umah sendiri memang tak mampu aih nak jaga.

    azieazah said...

    Opis ke rumah sendiri? Tak macam pejabat, kan?
    Best nyaaaa... Banyak hijau hijau, sejuk mata.

    tun_telani said...

    sungguh indah permai ^^
    ps: comelnyer aliff.. rasa nk cubit je. hihi

    KakNi (CikNi Ahni) said...

    boleh tahan photographer cilik nih...

    Mamasya said...

    Aslmkum Sam.bagus Alif nak teman ibu ke office...pandai juga ambil gambar.

    Amie said...

    sejuk mata memandang... he he heh hasil si cilik ye!

    Kak Sam said...

    AA...
    memang best bila tengok lanskap kat opis ni. tapi sayang sekali jarang2 dapat dinikmati.

    Kak Sam said...

    Tun...
    alamak comel ke?? alhamdulillah.

    Kak Sam said...

    Kak Ni...
    la ni dia sibuk tanya bila nak beli yang boleh pusing2 kat depan. huhuhu

    Kak Sam said...

    Mamasya....
    Terpaksa. kalau duk kat umah nanti duk gaduh je ngan aqil. hot le babanya.

    Kak Sam said...

    Amie...
    Baru lepas kena marah ngan mama. Kiranya masa tu tgh melayan perasaan le.