MY IKLAN

MY IKLAN

Friday, September 28, 2012

Yahooo ....Dapat Kuali!!!!!!!

Assalamualaikum w.b.t.
Subhanallah macam2 perkara terjadi hari ni bermula dari pagi sampai le malam ni. Suka, gembira, tawa, takut, risau, terkejut dan kalau nak di karang kat sini mau tak tido malam. Cadangnya malam ni nak buat n3 pasal my 1st tiramisu, memang mebeles sangat2. Tadi sebelum on blog check email dulu, tup..tup... ada email daripada kak umi, punya le terkejut sebab kita diumumkan sebagai pemenang 8th GIVEAWAY (GA). Sib baik le due date untuk claim kuali tefal tu belum ditutup lagi. TERKEJUT LE SANGAT NI. Join haritu pun sebab nak memeriahkan suasana dan memang tak mengharap untuk menang pun (hehehe takut kecewa dikemudian hari). Tapi tu le rezeki kita Allah S.W.T yang tentukan dan ia datang dengan pelbagai cara. Terima kasi banyak2 pada Kak Umi @ http://umiyumi2.blogspot.com. Tak tahu dah nak kata apa, cuma satu je “Tidak akan pernah berkurang harta yang disedekahkan kecuali ia bertambah, bertambah, bertambah.” ( HR. at-tirmidzi). Alhamdulillah.


Tak sabo rasanya. Kalau dapat by hand berkaliganda seronoknya sebab dapat jumpa kak umi yang pemurah.


    10 comments:

    azieazah said...

    My anakbuah guna kuali Tefal ni la. Jeles jer tengok sebab dia beli murah kat Langkawi. I pergi, tak pulak terfikir nak beli. Adehhh...

    Tahniah menang hadiah.... Bleh tambah rajin masak ni. Awas guna sudip kayu ya, jangan kasi calar!

    tun_telani said...

    wahhhh!! bestnyer dpt tefal free... nnti kene beli senduk tefal jugak supaya tahan lama tefal nih.. pastu jgn kasi bdk kecik 2 org tu tolong2 basuh. hihi.. aritu tefal tun xsampai setahun dh kene beli baru.. sbb ada org rajin tolong 'sental', nk nangis masuk dapur tgk tefal tun calar dan terkopek bahagian non-stick dia. huhu.. skrg ni, tefal baru mmg tun sorg je yg blh pegang ;p

    KakNi (CikNi Ahni) said...

    haish... i iz jeolous... hu hu hu....

    mala said...

    tahniah!

    dZana said...

    aslmkum ksam..apa kbr.. seronoknya dpt hadiah.. tahniah yer..

    Kak Sam said...

    AA..
    Kalau nak beli sendiri memang lambat lagi kut. Tapi dah rezeki dapat lebih awal. Alhamdulillah, Dia Maha Mengetahui.

    Kak Sam said...

    Tun...
    Alamak susahnya nak jaga. Hehehe nampaknya kena menabung untuk bulan november ni. tq yea tun sebab bgtau akak awal2.

    Kak Sam said...

    KakNi...
    InsyaAllah nanti ada le rezeki akak tu.

    Kak Sam said...

    mala..
    tq

    Kak Sam said...

    dZana...
    Alhamdulillah. tq yea,