MY IKLAN

MY IKLAN

Saturday, March 5, 2011

Nasi Goreng Pattaya

Assalamualaikum...
Menu breakfast hari ni. Tiba2 teringin pulak nak cuba buat nasi goreng pattaya sendiri. Ye la lunch kat ofis semalam pergi ke 1 food court baru ni, order le nasi goreng ni. Sekali bila makan mak ai tak sedapnya. Tapi telan je la sebab dah bayar 5 ringgit. Lepas alif pergi sekolah terus skodeng MyR. Jumpa le resepi yang dikongsi oleh as75. Tapi biasa le masuk bahan apa yang ada dalam peti ais je. Ok le mata rasa cam dah berat sangat ni. Lagi pun kena tidur awal sebab esok ada game kat USM Transkrian. So kalau nak tengok resipi sila le ke SINI yea.

~Mama punya~
~Baba punya~


7 comments:

HaSue said...

Comelnya nasi pattaya akak buat tuu..rasa nak tumpang menyudu jer ha..ni bawak udang 5 ekor utk akak..esok antakan nasi pattaya wat sarapan yer..hehe

cik cek said...

Wow!...cantiknya decorationnya...lagi tambah selera makan...

Nieza said...

kak sam , nasi ni memang my fav dulu kalau mkn kat kedai selalu order nasi ni tapi sejak dok sini jarang nk merajinkan diri nk buat pun..

Mas said...

kak sam...nasi goreng pattaya 2 set..
lapo ni..he..he..

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh....mama punyer ada...erk..babab pun ada....err...kak Ayu ? Mueheheheeee

suri solehah said...

salam kak sam..menggoda sungguh persembahannya,,kalau saya sah sayang nak makan..kak sam apa maksud empat segi n segi2 tu hehe

anymz said...

waah!tabik spring kat sam ni hah..rajin betul masak2 sekarang ni..sedap tu sam..terliur gak akak tgk..rasa cam nak tumpang ambik sesudu je.hehe