MY IKLAN

MY IKLAN

Saturday, March 26, 2011

Sepagi @ Taman Belia

Assalamualaikum...
Aktiviti ni hari sabtu minggu lepas. Kira n3 tertunda le ni. Disebabkan cuti sekolah yang lalu tak ke mana sebab mama tak boleh ambil cuti jadi bawa le bebudak berdua ni ke Taman Belia aka Taman Perbandaran. Kebetulan pula masa tu mummy dan pak tommy diorang ada jadi lagi meriah le jawabnya. Taman ni memang best sesuai untuk beriadah, berehat dan melakukan aktiviti sekeluarga. Kalau nak tahu lebih lanjut sila klik kat SINI
Misi menjelajah perlu diteruskan lepas ni sebab esok dah kena pergi KL ada kursus 3 hari. Isnin sampai rabu. Dah le dapat surat last minute kelam kelibut cari transport. Fikir punya fikir putuskan untuk drive sendiri, lagi senang. Rasanya dalam tempoh tersebut my homework akan bercuti. Kalau sempat pun intai kawan2 kat ip je. Tadi bagitau hubby nak beli lappy ngan broadband. Sekurang2nya masa yang terluang nanti boleh digunakan sebaiknya (hehehehe semangat berkobar2). Tapi hubby kata tunggu PC Fair bulan depan. Huahhh siankan. Rasa cam nak angkut je pc ni. Ok le nak pi jalan2 sat. Layan je la gambar2 kat bawah ni.
 
Alif tak sabor2 nak pergi mandi sampai mama pun ditinggal jauh nun di belakang

Aqil mandi macam budak besor

Hasrat tercapai

Lepas mandi terus menuju ke tmpt main

Best sangat


Main lagi

Baguskan auntie ni
Kreatifkan mamat ni




PERINGATAN!!!!!
-
-
-
Berhati-hati dengan mereka2 ini







    5 comments:

    Chik Mimi said...

    Dah lama tak p Taman Belia last yr along dok hostel selalu p makan kat situ

    Lulu caldina said...

    wah seronok mandi

    Kak Rosaliza said...

    Assalam Kak sam..anak2 akk pun kalo jumpa air n tempat mandi manda ni, mmg hil;ang ingatan teruja sangat heheh

    kak Erna said...

    ssalam sam..seronoknya dapat air..sampai tak sempat salin baju.comel je dia

    MamaEma said...

    dah lama tak bawa anak2 mandi kolam nie...teringin nak bawa lah nanti...