MY IKLAN

MY IKLAN

Wednesday, May 4, 2011

Sekeping Kad

Assalamualaikum......
Rasa macam dah bertahun tak berblog. Nasib baik kata laluan masih terpahat di ingatan. Kalau hilang alamatnya masuk muzium le my homework ni. Harap2 lepas ni akan terus diberikan kesempatan untuk update blog ni dan seterusnya dapat bertegur sapa dengan teman2 dialam maya. Ok le malas nak buat karangan panjang2. 

n3 kali ni nak kongsikan perasaan gembira seorang ibu menerima sekeping kad daripada anakanda tercinta.
Kad yang simple namun menyentuh perasaan.
Mohamad Alif Daniel & Mohamad Aqil Dzaki 
Mama sayang kamu berdua.


    8 comments:

    mokwonik said...

    salam sam..sibuk yek! bertuah betul anak2 mama..hilang segala penat lelah berhempas pulas berkerja
    take care !

    Kak Sam said...

    Betul sgt tu mokwonik. Tengok je muka diorang hilang segala masalah.

    MULAN said...

    laa ni mana ada sangat kad2 ni.. pakat sms & wish kat fb je... tak suka la..

    tapi budak2 ni suka jgk buat kad tampal kat fridge... ok la jugak.. tapi suka kalo dapat yg diposkan.. ada stem & cop.. hehehee..

    azieazah said...

    Kita tentu pernah dengar, orang berkata,

    “Bila dah ada anak ni, si ibu dah tak berapa pandang pada suami. Suami pun bila dah jadi ayah, isteri pun dia tak berapa heran.”

    hehehehe

    ada anak memang suatu nikmat dan nilai paling hebat!


    “Tiba-tiba plak jadi baik?”: Luahan Hati Ini Sangat Panjang...

    HomeKreation said...

    Wah, hepi dpt kad dari anak ya. Along kena tunggu Liana sekolah lah dulu... tapi zaman abang2 liana dah lama berlalu.... taktau ler they all ingat ke tak thn ni....

    Acik Erna said...

    assalam sam..kalau diterima dari anak2 memang menyentuh hati seorang ibu kan.

    anismelon said...

    kad semperna hari ibu ke nie..anis salu wat kad bile mothers day..tp kali nie xkot..dah kje..bz..heee

    Yati said...

    Terharunya ucapan tu. :)