MY IKLAN

MY IKLAN

Saturday, November 19, 2011

Sekadar melepas rindu

Assalamualaikum...........
Sekadar melepas rindu yang telah lama bersarang dikalbu. Perggghhhh ayat baik punya. Memang rindu sangat kat myhomework ni tapi apakan daya tuntutan kerja dan keluarga perlu diberi keutamaan. Penat ke bukit merah dan kuala terengganu masih terasa tapi esok kena berangkat ke langkawi pula. Ikut rasa hati memang malas nak pergi tapi bila memikirkan ilmu yang boleh ditimba terpaksa digagahkan juga. Tapi memang dah nekad pergi untuk menuntut ilmu bukan bershopping (huahhhhhh awat le semuanya bulan ni). Ok le untuk n3 kali ni saya nak tayang mee goreng mamak yang Kak Nor tayang petang tadi. Tengok rupa memang tak sama sebab saya kurangkan kicap tu. Maklum le sekarang ni hubby tak berapa sihat, tekanan darah dia agak tinggi. Bila suruh pergi klinik taknak sebab dia lebih suka check sendiri. Ok le kalau nak resepi ni sila ke Secubit Garam malas pulak nak edit mengedit ni. Kepada Kak Nor terima kasih banyak2 kerana sudi meluangkan masa untuk bertemu saya hari tu, terharu sangat rasanya. Lagi 1 terima kasih yea acuan tu seperti pucuk dicita ulam mendatang pula.






    8 comments:

    rahel said...

    mat malam..ada org kat umah tak? emm sedapnye mee goreng mamak klu direnjis2kan dengan kuah lada limau..

    Zaliedana said...

    Kak Sam,uii cepatnya siap homework kali nih..Uii tercapai gak niat akak nak ketemu n bertentang mata ngan kak nor yg nmpak awet muda nih kan,mesti best sgt kan..

    azieazah said...

    Sekali sekala dapat bergerak merata, samada lerka atau kursus, seronok. Tukar angin.

    Mee Goreng Mamak? Wahhh lama tak makan. Sebab kalu makan kat kedai, selalu terlalu berminyak, Kak Azie tak suka.

    dZana said...

    sempat gather2 dgn knor lagi.. seronok nya..

    K.Nor said...

    aduhai... berminyak muka2 hehe. mekasih sam sudi tunggu k.nor malam tu.. sori la ya tak leh nak sembang lama2.. :)

    mokwo® said...

    aku rindu pada mu jua!!..hihi..ter'romantik' pulok
    comel2 nya hakak2 berdua tuh!

    sitiezahim said...

    oo camni rupanya muka kakak2 berdua..sangat cun dan keibuan..slamat menimba ilmu kak sam..:D

    Ayu Safieza @ Humaira' said...

    Assalamualaykumwbh.....finally dpt kgak menjenguk wajah ayu empunye blog.....yg comel lote:)!!

    Kak saaaaaaaaaaam....ingat Ayu lagi....uwaaaaaaaa baru kuar dr pertapaan yg agak lama.....