MY IKLAN

MY IKLAN

Thursday, January 26, 2012

Cerita di subuh hari

Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah pagi tadi diberi kekuatan oleh-Nya untuk bangun sahur, ye la niat dihati memang nak puasa setiap isnin khamis. Tapi tu la kalau nak puasa kena bersahur kalau tak cepat penat. Lepas je kemas-kemas meja makan terus duduk kat kerusi sambil jari jemari mengetip h/p, konon-konon nak jengah MyHomework sekejap sebelum meneruskan aktiviti seterusnya. Mai ai punya le terkejut bila tertera blog not found kat skrin. Tidakkkkk apa sudah jadi? Nasib baik teringat post Cik CT kita kat FB pasal masalah ni dan dekat situ Kak Nor bagitau pasal entry Kak Yatie berkaitan masalah ni. Jadi apalagi sepantas kilat terus on pc dan selongkar Sinar Kehidupanku. Selepas ditelaah terus ikut cara yang diajar. Alhamdulillah, syukur pada-Nya sekali cuba terus ok.
Terima kasih kepada Kak Yatie, Kak Nor, CT Zaliedana dan semua yang terlibat.



Kepada semua yang baca n3 sila klik tajuk kat bawah ini untuk panduan dimasa akan datang.

Blog Kena Remove Atau Not Found? Penyelesaiannya





    6 comments:

    Zaliedana said...

    Assalam kak,tuh la dari semalam kul 12lbh g,sy singgah sini nak tgk bihun hailam,tapi xleh msk,hehe blog akak dah kena juga eks,tapi mmg kejab jer kan,sekbeklah kak yatie da kongsi cara tuh..Tq la utk kak yatie n sunnah kan..

    HomeKreation said...

    panic nya.... seram kan kalau blog hilang sekelip mata camtu!

    Yatie said...

    owww Samsiah Muhammad kat FB tu rupanya Kak Sam ya...syukur alhamdulillah dan pulih semula blog K.Sam...mmng panik kan masa blog ilang kejap tu..

    Kak Sam said...

    CT..
    Memang cuak sangat masa tu. Ye la punya le susah rasanya nak buat blog ni, tiba2 hilang cam tu jer. Huhuhu harap takkan kenan lagi.

    Kak Sam said...

    Alongg...
    Memang tak sanggup rasanya.

    Kak Sam said...

    Kak Yatie...
    hehehe ingatkan dah lama friend ngan akak, rupa2nya belum lagi. Setiap kejadian pasti ada hikmah disebaliknya.