MY IKLAN

MY IKLAN

Wednesday, September 5, 2012

8th GiveAway (GA)



Assalamualaikum w.b.t
Tetiba malam ni teringin nak join GA. Lagipun malas nak perah otak untuk membebel. Tengok hadiah yang ditawarkan amat-amat le mengujakan. Mana tahu kut ada rezeki untuk dapat kuali/wok Tefal bersaiz 28 cm. Huishhhh memang tak pernah terfikir pun untuk masak dalam tefal. Kalau ada yang nak mencuba nasib sila berkunjung ke SINI yea. Syarat yang diberi pun mudah aje, tak perlu pening2kan kepala.


  1. Penyertaaan dibuka kepada semua pembaca. 
  2. Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini. Bagi pembaca yang tidak mempunyai blog anda masih perlu meninggalkan email address di ruangan komen.
  3. Bagi pembaca yang ada blog, sila buat post/entry di blog anda tentang GA ini dan sertakan link ke Give Away ini.Link ke GA ini adalah : http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/09/8th-giveaway-ga.html
  4. Untuk memberi peluang sebaik2nya kepada pembaca yang mempunyai blog dan yang tidak mempunyai blog, pembaca dengan blog dan yang membuat post & link akan mendapat 2 entries utk undian. Pembaca tanpa blog akan mendapat 1 entry.
  5. Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 25 September 2012. Pemenang akan diumumkan pada 26 September 2012.
  6.  Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi

Jom ramai-ramai kita join GA ni. 


    4 comments:

    mama sara nur said...

    assalam kak sam
    best tu hadiahnya...semoga berjaya ye
    tak penah join mana2 GA lg

    rahel said...

    Waw..bestnyer..jom ...

    Nur-nba said...

    Good luck kak Sam.. :)

    siti situ sana sini said...

    tahniah sebab dah menang...jom BW lak...