MY IKLAN

MY IKLAN

Wednesday, March 30, 2011

Akhirnya Tewas Juga...

Assalamualaikum....
Jika ke kuala lumpur memang tak sah rasanya kalau tak menjejakkan kaki ke Jalan TAR. 
Hajat di hati nak menjamu mata melihat pakaian dan fesyen tudung terkini. 
Sedaya upaya mengawal diri agar tidak tergoda dengan sapaan para penjual yang setia menanti pelanggan.
Namun apakan daya akhirnya tewas juga, 3 helai kain pasang dan 2 helai tudung di bawa pulang ke hotel. 
Ohhhh tidak.......... 
Telefon hubby untuk berkongsi cerita, maklumbalas yang diterima "eerrrmmm kalau tak beli tak sah". 
Kesimpulannya jangan sesekali berhajat untuk window shopping ke Jalan TAR.


    6 comments:

    mokwonik said...

    saaam kalau tak minat shopping , tk cukuplah sipat2 seorang pompuan..hihi tak pe lah sekali sekaLA pe salah nye...shoppin tu kan terapi gak ! anti-stress

    Zaliedana said...

    Assalam kak,
    Yer betul ckp mokwonik,org pompuan xsah kalu p sesuatu tmpat xda brg yg d rembat..Tapi nak rembat pong kena tgk time gak,time gaji n biar ukur baju di badan sendiri kan kak..

    Kak Sam said...

    Pompuan...pompuan. Betul le duk kat umah lagi bagus.

    Kalamhati said...

    tak jadi window dah..hehe
    pegi jalan tar toksah ckp la nk tinjau2 je..
    mesti keluar gak duit..huhu

    Muzhirah said...

    K Sam...sy pun mmg window shopping jugak slalunyer namun bila nengok sesuatu yg mmg baru atau nak tambah koleksi, beli jugak...alasan: lain kali tak da dah mende tu!hehehe...mmg tewas.

    Princess Nur said...

    k'sam..nur memaaangg wajib pegi jalan TAR kalau pi KL.. kalau tak borong tudung kat situ tak sah..hehe