MY IKLAN

MY IKLAN

Tuesday, March 8, 2011

JELAJAH BLOG KATEGORI IBU

BANNER BEN ASHAARI
1. Sila letak BANNER ini 
~SIAP~

2. Tajuk JELAJAH BLOG KATEGORI IBU dan linkkan ke entri ini ...
~SIAP~

3. Siapa yang layak masuk ? Blogger blogger yang sudah bergelar ibu ...
~Confirm~

4. Ceritakan secara ringkas mengenai diri anda ..
~Seorang isteri dan ibu berkerjaya yang sedang belajar memasak demi keluarga tercinta.~

5. Apakah kenangan manis anda sewaktu bergelar ibu:
~Banyak sangat~

6. Kenangan pahit anda ? :
~Kehilangan insan yang bernama Mohamad Aiman Danish~

7. Kata kata khas buat si suami ...
~ Love You So Much~

8. Jika ada anak , apakah nasihat anda kepadanya dan juga buat anak anak yang berada di luar sana ..
~Jadi anak yang sentiasa membahagiakan ibu bapa~

9. Apakah harapan anda kepada anak anda .. 
~Semoga jadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat~

10. Nasihat buat si gadis di luar sana ..
~Dalam mencari pasangan RESTU ibu bapa adalah yang paling UTAMA.~


Jika sudah , sila pastekan url entri anda di ruangankomen ini... Terima kasih ... Tutup, tengah malam ini ...
~SIAP~

17 comments:

Zaliedana said...

Assalam akak,wah cpat jer dah wat n3 ni yer,cam best gak kan jelajah blog nih..

tun_telani said...

saya blom jd ibu lagi.. hihi.. xleh laa nk join =)

Mama Likha said...

salam ziarah dan kenal :)

Mamaleesya said...

jenjalan tengok geng mama segmen en ben ashaari. salam kenal.

http://diarialeesya.blogspot.com/

iqin said...

jalan-jalan dari blog a.Ben

nice entry,,

:)


www.storymoryiqin.blogspot.com

Kak Sam said...

Zaliedana..
1st time join ni. Entah le bila tengok je kat blog ben spontan jer jawab.

Tun..
Insyaallah suatu hari nanti

Mama Likha...
tq sudi singgah

Kak Sam said...

Mama leesya...
tq sudi singgah

iqin..
pun sama gak. tq sudi singgah.

mas.saari said...

singgah dari segmen abg ben
selamat hari wanita!
semoga tabah dan cekal dalam mendidik anak2..

Nora said...

Singgah dari blog ben. Salam kenal

nora-rodahidupku.blogspot.com

Kak Sam said...

Salam kenal nora.

tq sudi singgah

Kak Sam said...

Tq mas.saari

Novelgurl said...

Salam singgah dri bLog eN.BA =)

Lulu caldina said...

Tanpa ibu siapalah kita..
Tahniah kerana menjadi seorang ibu, semoga memiliki anak yang soleh dan berjaya..

shah-kayrul said...

salam kenal...terjah dari blog en ben dan follow

Kak Sam said...

Ng..
tq sudi singgah.

LC...
tq..tq..tq.. insyaallah

sk...
tq. insyaallah nanti say menyusul

misza said...

jalan singgah. jalan singgah ke blog ibu-ibu...
salam kenal. dah folo sini.

rinie din said...

salam perkenalan. singgah dari blog BA. sudilah join ni ye. tq
http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html