MY IKLAN

MY IKLAN

Monday, April 11, 2011

Award From Izah & Terima Kasih Ros


Assalamualaikum...
Walau pun sudah agak lewat tapi tetap gagah jua diri ini untuk mengadap pc demi untuk mengambil award yang izah bagi semalam. Bila berkunjung ke sana terpaku pada n3 INI. Amat tidak saya sangka dalam dunia sekarang masih ada insan yang sudi melakukan perkara seperti ini tanpa mengharap sebarang pulangan. Ros Jintan Manis memang menjadi sebutan di kalangan blogger masakan terutamanya yang suka meroti. Saya juga pernah mencuba resepi yang ros kongsikan. Bayangkan saya ni dari seorang insan yang tidak tahu memasak tiba2 boleh menyediakan roti. Amat tidak percaya rasanya. Jadi untuk tidak menjadi insan yang rugi maka saya telah memuatturun e-book yang ros dan suami usahakan. JUTAAN TERIMA KASIH diucapkan. Hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya segala usaha ros ini. Semoga ia akan menjadi bekalan di sana  kelak. Kepada yang berminat ke SINI.


    7 comments:

    Nieza said...

    tahniah kak sam dpt award dan tq to Ros juga berkongsi ilmu..dh d/load dah pun ebook tu memang best..:)
    p/s: nanti singgah umah ambil poskad kenangan dr saya yer...tq:)

    Sekamar Rindu said...

    salam..

    award yg sungguh comel...

    Kak Rosaliza said...

    Assalam kak sam..bila dapat awarad terasa mcm di hargaikan...

    Naz said...

    Amboi kak sam.. banyaknye dapat award..:)

    izahdaut said...

    tahniah...
    bestkan ros tu.Allah jua yang membalas ilmu yang di share nya

    shah-kayrul said...

    betul tue kak...kayrul dulu rajin skodeng resepi roti dak ros tue...memang terliur je la kalau masuk umah ros ...hehhehehe

    Yati said...

    Cantik award Kak Sam dapat tu. Tahniah. Ada eBook resepi percuma ya. Menarik tu.