MY IKLAN

MY IKLAN

Tuesday, April 12, 2011

Poskad & Kek Coklat

Assalamualaikum...
Rasanya minggu ni dunia blogging ni sangat meriah. Masakan tidak sana sini bercerita tentang award. Terbaru poskad cantik dari Finland. Kepada Nieza tahniah diucapkan semoga dipermudahkan untuk terus berblog. Nanti kalau balik kampung jangan lupa bagitau yea nak buat surprise kat BLIA. Ok le akak terima poskad ini dengan hati yang tersangat gembira.


Kemeriahan juga turut dirasai dengan tayangan Super Moist Eggless Chocolate Cake di merata2 tempat. Kalau ikutkan hati memang nak siapkan homework ni secepat mungkin kerana cara membuatnya begitu mudah sekali. Tapi apakan daya masih belum berpeluang untuk menikmati keenakannya. Tak pe le, kena tekadkan azam bahawa suatu hari nanti pasti kek ini akan lahir di dapur HD31. Hehehe nantikan kemunculan....
~Gambar hiasan~
~Curi dari SINI. Cantikkan~



    7 comments:

    bobhandburry said...

    Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)


    http://www.zuwairiaiman.com

    Nieza said...

    wahhh dah gantung dah poskad ni...terima kasih kak Sam...seronok dapat kenal kak Sam walaupun dialam maya ni...semoga perkenalan kita dirahmati Allah..insyaAllah nanti blk Penang kita jumpa yer..:)

    Kak Sam said...

    bb..
    Insyaallah

    Nieza...
    Hehehe malu ah.

    K.Nor said...

    laaa.. ingatkan angkut gambar kek tu nak buat apa.. buat pembakar semangat ya.. dah buat nanti jgn lupa hantar ke akak 2 ketul ya.. :)

    Mah@Mahu said...

    Sedapnye kek tu nak heheheh...

    ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

    nape la kak sam tjk gbr cake ni..erghhhh kan berkocak2 perut mnta di isi huhu ;p

    Yati said...

    Eggless chocolate cake? Nampak menarik ni. Sebab selalu resepi kek, guna banyak telor kan. ;)