MY IKLAN

MY IKLAN

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

image

Assalamualaikum...
Dua tiga hari ni aqil duk demam malam, memang tak tidur dibuatnya. Semalam terpaksa ambil cuti kecemasan dan bawa dia pergi klinik dan mama dia pun cam dah bengong je, kepala rasa berat sangat sebab tak cukup tidur. Malam tadi pun sama jugak pukul 3 pagi terpaksa bagi dia makan ubat. Dekat pukul 5 pagi baru boleh tidur. Tepat jam 5.30 pagi alarm hp berbunyi menandakan waktu untuk bangun telah tiba. Walaupun terasa ada batu menghempap di kepala tapi terpaksa gagahkan juga ke pejabat kerana banyak perkara yang perlu diselesaikan. Demi untuk mengurangkan tekanan yang ada jadi saya join le segmen en. ben. Ada kaitan ke? Entah saya pun tak tahu. Layan je la. Kalau anda rasa nak join juga sila klik SINI.


    28 comments:

    Qaseh dalia adelia said...

    semoga anak sis cepat sembuh ye..

    akutetapaku.com said...

    gegar...gegar..gegar!!!!!

    singgah2 d sini ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

    Yati said...

    Camana dengan anak Kak Sam hari ni? Semoga semakin sembuh. Itu la kalau anak sakit atau demam, kita selalu tak cukup tidor kan.

    Kak Rosaliza said...

    Assalam kak sam, semoga aqil cepat sembuh n cpt kebah dari dmm. Nama dia sama ngan anak akk

    Uncle Lee said...

    Hi, regret to read you kid not well. Hope he's much better now.
    You take it easy, ya....try get some rest too.
    Have a nice day and keep a song in your heart.
    Lee.

    Shaherah said...

    hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    Rusydan Ashaari said...

    singgah sini dari blog ben ashaari(kump.3 no.87)..
    keep update ur blog k !!
    salam kenalan

    cik riffa :) said...

    singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    kau silap besar

    top post;

    Anwar hadi :)

    ben ashaari gegar lagi

    nafsu tak terkawal

    Ainul Hayat said...

    Hye. Singgah sini dari blog Abg Ben Ashaari. Selamat berblog.

    K.zoe said...

    i folo ur cool blog!! :) coming from Group 3 AB segment! :)

    kambeng.karbonat said...

    datang menggegar dari kumpulan 3. :D
    singgah baca entry sini.

    Fauzie Jasmani said...

    Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

    Latest Entry : RM5000 untuk dimenangi dengan Cheapskate? Wow!

    Nieza said...

    semoga anak kak sam cepat baik yer..take care;)

    nOOrsha said...

    moge anaK akak sehat n x susahkn hati mama lg ye..rajin mkn ubat ye aqil..:)

    anismelon said...

    salam..singgah gegar kt sini..dari kump 2 no56..:)..salam perkenalan..follow kamoo..

    shahrihan said...

    singgah cni..dr kum3 no15
    salam perkenalan..follow kamu..:)

    fRaMe+LenSeS said...

    Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. kita satu geng la kamu. nadh num 74 dalam group 3 ni. .;)

    Nadh Takkan Pernah Berubah

    frhna ! said...

    hai . singgah dari segmen bro ben . kump 1 num 51 :) salam kenal && jmput singgah blog saye kaeyh ^^

    Nazurah Mohd Noor said...

    datang gegar dari kumpulan 3 . *kite same group lah (:

    cik zureen said...

    salam perkenalan.. reen tgh rajin nak gegar-gegar blog ni..

    s.y.A.f.i.r.a_a.Z.m.a.L said...

    go go go !!! terjah blog kome.. ahakxx salam kenal dari aku.. blogger group 3 = NO.11... follow mellow.. n keep in touch k =')

    osHin said...

    salam gegar dari blog ben kump 1 ~ no 74..

    jom singgah sini
    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/cara-mudah-dapat-backlink-sebanyak.html

    HajarRasdi [BdkKck] said...

    kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    cik najihah said...

    semoge anak akk cepat sihat ye,,
    jalan2 pagi kat sini gegar :)

    Lulu caldina said...

    Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    Arol Mubin said...

    Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]

    cik Ida said...

    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    ida dari kumpulan 1 (no.61), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Ly_Tulip said...

    Salam Gegaran: satu Hari Seratos Blog.. Menyambong gegaran ke kumpulam 3 setelah tergendala oleh kemalasan semalam.... Menggegar kumpulan 3 yang sepatot nya di gegarkan semalam... Heheh

    Kalo free, lawat la sy.. :)