MY IKLAN

MY IKLAN

Tuesday, April 12, 2011

Cerita Dari Doha


Assalamualaikum... 
Malam ni nak kongsikan blog kat atas ni yang baru berusia sebulan lebih. Bukan apa pemiliknya adalah merupakan teman seperjuangan semasa bergelar siswazah dulu. Rasanya dah lebih dari 10 tahun tak bersua muka hanya mengutus khabar melalui FB. Sebenarnya Cik Kathy ni sekarang ni menetap di Doha kerana mengikut suaminya yang mendapat tawaran bekerja di sana. Kalau nak tahu lebih lanjut sila le ke SINI.


    4 comments:

    cik kathy said...

    Marhaba Kak Sam,

    ya Habibi...
    sharing is caring my dear...
    and caring is loving...mmmuahhh...

    syukran..:-)

    tun_telani said...

    kak sam =)

    xde shoutbox lak nk jwb solan..tun kt umah ni 2 org je ngan husband. blom ada baby lagi.. kak sam tanya sbb nmpk masak mcm mkn 3-4 org ke? hihi.. tun msk sekali utk lunch n dinner tu =)

    ps: lagipun husband tun kuat makan.. hihi

    MULAN said...

    apa kabar kak sam.. nnti kita nak baca citer kak kathy..

    Yati said...

    Seronok kalau jumpa kawan lama, walaupun secara online, kan kak Sam. :)