MY IKLAN

MY IKLAN

Thursday, June 2, 2011

Tinggal Kenangan

Assalamualaikum......
Hati meronta-ronta untuk update dan menjengah teman2 di alam maya. Namun apakan daya terpaksa dilupakan buat seketika. Manakan tidak setelah meninggalkan title isteri dan ibu selama 2 minggu lebih maka terpaksa le cover balik. Nasib baik dapur tak merajuk macam aqil merajuk hari tu. Bayangkan bagaimana perasaan si ibu apabila si anak menganggapnya sebagai orang asing. Memang sedih sangat masa tu. Tapi syukur kini keadaan telah pulih seperti sediakala. Banyak pengalaman dan pengajaran yang diperolehi semasa kursus hari tu. Sebelum my homework terus menayangkan tugasan2 yang telah dan akan disiapkan, layan dulu le kenangan yang tak mungkin akan dilupakan.
 
"Barang amanah" yang perlu dibawa kemana-mana sahaja. 
Sangat mencabar terutamanya semasa program jungle tracking. 
Alhamdulillah selamat hingga ke akhirnya.

Berkawat setiap hari jam 6.30 pagi dan 5.30 petang
 
Kelas dari pagi hingga ke petang

Bersukan di waktu petang

Menyiapkan tugasan kumpulan dan 
individu di waktu malam

Jungle Tracking sambil membawa 
beban2 yang dibekalkan

Sesi membasuh minda

Latihan Dalam Kumpulan yang amat memberi kesan. 
Jangan mudah @ terlalu percaya dengan orang di sekeliling kita

Kreatif
 
Kenangan terindah
CENDERAWASIH KUMPULAN GEMPAK

Sebenarnya banyak yang nak dikongsikan lagi tapi tak larat nak muat turun gambar kat FB. 
Harap-harap lepas ni semangat untuk menyiapkan tugasan daripada sifu2 akan membara seperti sebelum ini. Nantikan yea......














8 comments:

azieazah said...

Sebenarnya best dapat terpilih ke program-program bina semangat, team-building or motivasi seperti ini.

Memberikan kita suasana baru, tambah keyakinan juga menambah kenalan.

Penat tapi berbaloi. Have a good rest, ok.

MULAN said...

seronok nya... banyak pengisian tu..

Acik Erna said...

assalam sam..banyak menafaat yang dapat dari kursus tu kan..

Cik Puan Izan❤ said...

bestnyaaa kaksam...
sekali sekala pergi kursus mcm ni mmg menyeronokkan...^^

Kak Sam said...

AA...
keyakinan semakin bertambah2 tapi tak tahu le sampai bile.

Mulan..
memang best sangat.

AE..
betul tu. sampai dah tak larat dah ni

CPI..
best sgt. Tapi tak leh pi selalu

Kak Rosaliza said...

assalam...lama tu 2 minggu krusus..tentulah aqil majuk hehehe

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak..
ermm.. memang sedih kan akak kalau anak2 merajuk walaupun untuk sehari... x dapat d bayangkan.. huhuu

wah akak... seronok dapat ikut kursus mcm nie.. dulu diana selalu ikut semasa masih bujang.. dah kawin semuanya tinggal kenangan.. :)

bersama kak Es said...

tengok gambar pun dah penat ..

orang dalam gambar lagggiiii la penat kan?