MY IKLAN

MY IKLAN

Wednesday, July 13, 2011

Takde masalah hidup tak ceria//

Assalamualaikum....
Takde masalah hidup tak ceria tapi kalau terlalu banyak masalah apa akan jadi? Macam2 hal sampaikan nak pergi lunch pun takde mood. Baru je selesai 1 hal datang lagi 1 masalah. Perkara kecil tapi kalau tak diberi perhatian dan diselesaikan segera pasti akan menjadi isu hangat. Susahkan kalau jadi orang penting ni (huahhh ayat penyedap hati) semua hal bos bagi kita yang handle. Semoga diberi kemudahan dan jalan untuk menyelesaikannya.


    7 comments:

    cik cek said...

    Bila bos percaya bermakna Sam pekerja yang hebat...masalah tetap ada dimana2 pun..dan yg pasti masalah buat kita hidup dan matang...Kak cek yakin Sam mampu menghadapinya...:)

    Amie said...

    Kak Sam,
    betul tu... kalau rutin hidup yg sama saje setiap hari, bosan pulak ye... bab orang penting boss itu memang amie faham.... kdg2 terbeban sampai terbawa2 dlm tidur (mimpi) he he hehe...sabar sajalah...

    Cik Puan Izan❤ said...

    pekerja kesayangan boss la ni...

    abis tu skrg kak sam dah mkn lum? nti perut masuk angin...

    Jiya said...

    salam kak...

    nanti nak order watermark emel jiya ya..


    callmejiya[at]gmail[dot]com
    atau
    littlecolourshop[at]gmail[dot]com

    nuwairani ismail said...

    hihih...selaku pekerja yg baru nk menempuh azab esok hari, sungguh nani memahami perasaan itu...malam ni jam 11.45 malam baru sampai rumah sebab kene siapkan segala fail. tapi memang betol. kalau hidup tidak ada cabaran, kita tidak akan rasa kemanisan kebahagiaan itu...gud luck kak sam!!

    Anna Qawina said...

    aslmkm kak sam..chaiyokk...kak sam boleh..hehe..ps...nak kenal kak sam..ada masa ambik award yer..:))

    Kak Sam said...

    Terim kasih semua. Alhamdulillah terasa kemanisannya.