MY IKLAN

MY IKLAN

Monday, September 12, 2011

Jatuh cinta lagi


Assalamualaikum....
Hehehehe rasa dah jatuh cinta dengan benda alah ni. Sebelum ni bila tengok hubby guna tak pernah ambik port pun. Tiba2 semalam teringin rasa nak mencubanya. Punya le best sambil bersandar disofa boleh jalan2 dan selongkar dapur teman2. Biasanya guna ip je, tapi lambat le sikit sebab buka satu2 dan lagi kalau nak komen pun macam susah je sebab kecik sangat. Tapi yang ni kita boleh buka banyak2 macam kat lappy @ pc dan nak komen pun senang. Kita ni bukannya suka sangat gadget2 ni tapi hubby sebaliknya. Dah nama husband n wife mestilah saling lengkap melengkapikan. Semenjak kahwin mana pernah beli tepon sendiri, apa yang hubby bagi itu le yang digunakan. Hehehe agak2nya kalau dia baca n3 ni boleh dapat tak SAMSUNG GALAXY ni? Jeng..jeng. Tungguuuuu....


    3 comments:

    Juwita Jamaludin said...

    suka smart phone sebab senang kalau tak buaka lappy buka kat situ je nak tgk resepi atau jalan2 blog kawan untuk ambil mood memasak..:)

    Kak Sam said...

    Ita..
    hehehe suka..suka..suka

    Lovely Kitchen said...

    suka2...insyallah boleh dpt tu...doa2...hihii