MY IKLAN

MY IKLAN

Monday, February 6, 2012

Terkejut sangat

Assalamualaikum w.b.t.
Terlopong besar bila tengok kat dashboard tadi, En. Ben Anshaari letak header MyHomework kat entry beliau malam ni. Huahhhh tak pernah terfikirpun perkara seperti ini akan berlaku. Syukur pada-Mu Ya Allah. Bertambah terkejut lagi bila tengok En. Ben sudi berteman dengan saya di sini. TQVM bro, bertambah semangat le nampaknya nak terus berblog. Niat di hati nak kongsikan menu minum petang tadi tapi nanti le, masih terkejut lagi ni.





    6 comments:

    anymz said...

    ya tak dinafikan header sam mmg menarik..tahniah sam..:)

    Ida,Japan said...

    mmg cantik kak.....sejuk jer mata memandang..dan tahniah2

    Kak Sam said...

    Kak nym,
    tq. bukan saya yang buat, credit to jiya

    Kak Sam said...

    Ida,
    tq. Alhamdulilah

    BEN ASHAARI said...

    Salam kak sam ..

    Terima kasih atas entri ini . Hehe.. Ben masukkan link akak dalam bloglist saya yer ..

    Terima kasih .. Mmg comel header ! Sesuaiiii gituu dengan blog ni ..

    lady scooter said...

    saya pun baru je terkejut pas dapat tau bro ben review my blog...he3

    salam kenal...singgah sini dari :

    http://skuterlady.blogspot.com/